کلاس‌های دانشگاه علامه طباطبائی در هفته اول مهر ماه به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود

۰۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۹:۰۵ کد : ۱۹۲۳۰ خبر روز
معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد کلاس‌های همه مقاطع تحصیلی این دانشگاه از دوم تا هفتم مهرماه ۱۴۰۱ به صورت الکترونیکی و در سامانه آموزش مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، در اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی آمده است: «با توجه به تعطیلی روزهای یکشنبه، سوم مهرماه و سه شنبه، پنجم مهرماه و به منظور تسهیل در رفت و آمد دانشجویان و استادان، همه کلاس‌های دانشگاه علامه طباطبائی در مقاطع مختلف تحصیلی از روز شنبه دوم مهرماه تا پنجشنبه، هفتم مهرماه سال ۱۴۰۱ به صورت الکترونیکی و در سامانه مجازی برگزار می شود. دانشجویان و اعضای هیئت علمی می توانند بر اساس برنامه آموزشی از سامانه https://lms.atu.ac.ir  استفاده کنند».
نام کاربری و رمز عبور همه کاربران، شماره استادی و شماره دانشجویی است.

کلید واژه ها: مهرماه طباطبائی شماره شنبه آموزشی دانشگاه