راهیابی ۱۸ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی به مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور سال ۱۴۰۲

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۲۳۰۶ خبر روز
۱۸ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی با موفقیت در مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور، به مرحله نهایی راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی، 18 دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی از دانشکده‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی، آمار، ریاضی و رایانه، حقوق و علوم سیاسی، ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و اقتصاد، با موفقیت و کسب نمره لازم در مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور سال 1402، به مرحله نهایی راه یافتند.

اسامی دانشجویان راه یافته به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی-دانشجویی:
-    محمدحسن آقائی / رشته علوم تربیتی
-    نیکا شمس کلائی / رشته علوم تربیتی
-    ابوبکر اداک / رشته علوم تربیتی
-    فاطمه برزگر بفروئی / رشته علوم تربیتی
-    مژگان‌السادات حسینی هاشمی / رشته علوم تربیتی
-    زهرا رحیمی / رشته روان‌شناسی
-    مرتضی قنبری / رشته روان‌شناسی
-    فاطمه امیریان / رشته آمار
-    نوروز فربد / رشته آمار
-    ابوالفضل اوژن‌پور / رشته حقوق
-    علی جعفری / رشته حقوق
-    رضا ندرلو / رشته حقوق
-    امیرعباس پرتو / رشته زبان و ادبیات فارسی
-    عاطفه چاوشی جاری / رشته زبان و ادبیات فارسی
-    آرمین زارع / رشته زبان و ادبیات فارسی
-    سجاد پرسته / رشته علوم اقتصادی
-    آرزو دهقان نیری / علوم اقتصادی
-    شهریار گوهرزاد / رشته علوم اقتصادی

بر اساس این گزارش، برگزیدگان باید از 12 تا 16 تیرماه 1402، جهت انتخاب شهر محل آزمون خود و اطلاع از برنامه امتحانی مرحله نهایی به سایت Olympiad.sanjesh.org مراجعه کنند. برای دانشجویانی که نسبت به انتخاب شهر محل آزمون خود در بازه زمانی تعیین شده اقدام نکنند، کارت ورود به جلسه آزمون صادر نمی‌شود و امکان شرکت در المپیاد را نخواهند داشت.
آزمون مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعدازظهر روز جمعه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۲ در دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور شامل دانشگاه علامه طباطبائی تهران، دانشگاه مازندران-بابلسر، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا-همدان، دانشگاه رازی-کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهید چمران اهواز، بر اساس برنامه زمانبندی درج شده در درگاه مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور برگزار می‌شود.
مرحله اول بیست و هشتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور همزمان در روزهای ۱۱ و ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۱ در 24 رشته برگزار شد.

دانلود اطلاعیه معاونت آموزشی
دانلود فهرست اسامی راه یافتگان
دانلود برنامهامتحانات مرحله نهایی المپیاد

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی المپیاد علمی دانشجویی مرحله نهایی المپیاد بیست و هشتمین دوره المپیاد