راهنمای فرآیند دریافت تاییدیه تحصیلی در سامانه یکپارچه سازمان امور دانشجویان (سجاد)

۰۶ مهر ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۴ کد : ۲۲۸۵۱ اطلاعیه ها
فرآیند دریافت تاییدیه تحصیلی دانش‌آموختگان از طریق سامانه یکپارچه سازمان امور دانشجویان، ‌به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

فرآیند دریافت تاییدیه تحصیلی دانش‌آموختگان با هدف حذف مکاتبات اداری،‌ کاهش مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان، تسریع در دریافت کد صحت،‌ نظارت بر فرآیند صدور گواهینامه موقت و دانشنامه و جلوگیری از جعل مدارک تحصیلی، ‌به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.
بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی و با توجه به الکترونیکی شدن فرآیند صدور تاییدیه تحصیلی دانش‌آموختگان و لزوم دریافت کد صحت توسط شخص متقاضی از طریق سامانه یکپارچه سازمان امور دانشجویان به آدرس https://portal.saorg.ir،‌ صدور هرگونه تاییدیه تحصیلی خارج از سامانه مربوطه ‌فاقد وجاهت قانونی بوده و از تاریخ ۱ مردادماه 1402،‌‌‍ پاسخگویی کتبی به استعلام مدارک تحصیلی امکان‌پذیر نیست.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی صدور تاییدیه تحصیلی دانش آموختگان سامانه سجاد