بازدید رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی و معاون آموزشی از روند برگزاری امتحانات پایان ترم در پردیس مرکزی

۳۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۰ کد : ۲۴۳۱۷ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی به همراه معاون آموزشی از روند برگزاری امتحانات پایان ترم در پردیس مرکزی دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی به همراه دکتر علی آدمی، معاون آموزشی دانشگاه با حضور در دانشکده حقوق و علوم سیاسی از روند برگزاری امتحانات پایان ترم در پردیس مرکزی دانشگاه بازدید کرد.
دکتر معتمدی ضمن بازدید، در خصوص کیفیت برگزاری امتحانات با دانشجویان، رئیس دانشکده و عوامل اجرایی گفت‌‌و‌گو و برای دانشجویان آروزی موفقیت کرد.
امتحانات پایان ترم نیم‌سال نخست سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علامه‌طباطبائی در پردیس مرکزی از امروز 30 دی ماه آغاز شد و تا 15 بهمن ماه ادامه دارد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی امتحانات پایان ترم نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1402 بازدید رئیس دانشگاه