اطلاعیه شماره ۵ معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص بازه زمانی برگزاری کلاس های آنلاین

معاونت آموزشی دانشگاه با صدور اطلاعیه شماره ۵ بازه زمانی برگزاری کلاس های آنلاین در طول هفته را اعلام کرد.

متن این اطلاعیه به این شرح است:

با سلام و تبریک اعیاد شعبانیه خدمت اساتید گرامی و دانشجویان عزیز و تشکر از همکاری شما در برگزاری کلاس های مجازی با همکاران معاونت آموزشی، به اطلاع می رساند با توجه به استقبال اساتید و دانشجویان از سامانه آموزش مجازی و تعداد بالای کلاس های برگزار شده، لزوم پردازش و بارگذاری کلاس های ضبط شده در سامانه ضروری می باشد.

به همین منظور شرکت پشتیبان، نیازمند زمان لازم برای پردازش کلاس های آنلاین برگزار شده به فایل های قابل بارگذاری در سایت می باشد و این فرایند زمانی امکان پذیر است که در سامانه آموزش مجازی دانشگاه هیچ کلاس های آنلاین در حال برگزاری نباشد. به همین منظور از شنبه مورخ ۳۲/۱۰/۹۹ ساعت برگزاری کلاس های آنلاین شنبه تا چهارشنبه از ۷:۳۰ صبح تا ۲۱ بوده و از ساعت ۲۱ تا ۷:۴۵ صبح روز بعد کلاس های آنلاین از دسترس خارج می شود.

همچنین پنجشنبه و جمعه نیز امکان برگزاری کلاس های آنلاین به همین دلیل امکان پذیر نیست.اساتید و دانشجویان گرامی دقت داشته باشند این محدودیت ها صرفا مربوط به کلاس های آنلاین است و خود سامانه و امکانات آن ۲۴ ساعته و تمام طول هفته در دسترس می باشد. این روند در تمامی مراکز و دانشگاه هایی که آموزش مجازی داشته و کلاس برگزار شده را ضبط می کنند یک روال معمول است