راه اندازی دوره‌های مشترک داخلی در مقطع دکتری با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

اخذ مجوز همکاری علمی دانشگاه و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جهت راه اندازی دوره‌های مشترک داخلی در مقطع دکتری از دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم صادر شده است.
راه اندازی دوره‌های مشترک داخلی در مقطع دکتری با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

اخذ مجوز همکاری علمی دانشگاه و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جهت راه اندازی دوره‌های مشترک داخلی در مقطع دکتری از دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته‌های:

1.      جامعه شناسی گرایش جامعه شناسی فرهنگی

2.      مدیریت دولتی گرایش تصمیم گیری و خط مشی گذاری عمومی

با عنایت به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و در راستای اجرای مفاد قرارداد اجرایی تفاهم‌نامه مذکور و راه اندازی دوره‌های مشترک داخلی، با توجه به پیگیری‌های مدیریت برنامه‌ریزی آموزشی، نظارت و سنجش، مجوز لازم از دفتر گسترش وزارت متبوع اخذ شده و اقدام لازم جهت پذیرش دانشجو در دوره‌های فوق الذکر از سوی معاونت آموزشی برای سال تحصیلی 1400-1399 انجام پذیرفته است.