اخذ مجوز راه اندازی دو دوره دکتری از دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

معاونت آموزشی دانشگاه با هدف توسعه دوره‌های دکتری، موضوع راه‌اندازی رشته‌های ۱. شهرسازی در دانشکده علوم اجتماعی ۲. مطالعات منطقه‌ای در دانشکده حقوق و علوم سیاسی را در دستور کار خود قرار داد

معاونت آموزشی دانشگاه با هدف توسعه دوره‌های دکتری، موضوع راه‌اندازی رشته‌های 1. شهرسازی در دانشکده علوم اجتماعی 2. مطالعات منطقه‌ای در دانشکده حقوق و علوم سیاسی را در دستور کار خود قرار داد که با توجه به پیگیری به عمل آمده از سوی مدیریت برنامه‌ریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه، مجوزهای لازم از دفتر گسترش وزارت علوم اخذ شده و اقدامات لازم جهت پذیرش دانشجو در  دوره‌های فوق الذکر برای سال تحصیلی 1400-1399 نیز انجام پذیرفته است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA