بیست و ششمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی ویژۀ اعضای محترم هیأت علمی

بیست و ششمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی ویژۀ اعضای محترم هیأت علمی
بیست و ششمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی ویژۀ اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی به منظور ارتقاء سطح توانمندی آماده‌سازی ایشان در روزهای چهارشنبه مورخ 17 دی و 24 دی 1399 (در دو گروه) به صورت برخط در سامانۀ جلسات به آدرس اینترنتی atu-meet.iranlms.org/public و با ظرفیت 40 نفر برای هر کارگاه از ساعت 16 لغایت 18 برگزار خواهد شد.
علاقمندان به حضور در این دوره‌ها می توانند از روز شنبه مورخ 13 دی ماه 1399 ساعت 13، با مراجعه به سامانۀ دوره‌های مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به آدرس otc.atu.ac.ir در دوره‌های مورد نظر شرکت فرمایند.
 لینک راهنمای ثبت نام: https://edu.atu.ac.ir/?fkeyid=&siteid=17&pageid=964&newsview=12038
شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 48392250 - 09121592213