قابل توجه دانشجویان : نکات مهم برای شرکت در امتحانات

۰۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۶۰ اخبار آموزشی اطلاعیه‌های مهم آموزشی
قابل توجه دانشجویان : نکات مهم برای شرکت در امتحانات

قابل توجه دانشجویان عزیز

لطفا برای شرکت در امتحانات به موارد زیر توجه کنید:

۱. چنانچه در فایل راهنما ذکر شده است، گوشی موبایل برای شرکت در امتحانات تستی می‌تواند جوابگو باشد ولی برای امتحانات تشریحی (تایپ و بارگذاری فایل و ...) موبایل اصلا کارآمد نیست و شما دانشجوی عزیز را دچار مشکل خواهد کرد.

۲. از امروز بعدازظهر (۵‌شنبه ۲ بهمن) لینک امتحانات شما در میزکار شما قابل رویت خواهد بود. لطفا ملاحظه کنید و هرگونه مغایرت را به رابطین دانشکده‌ها و یا مرکز یادگیری الکترونیک اعلام‌کنید.

۳. توجه داشته باشید به جهت امنیت شما کاربران، از زمان شروع امتحانات ورود با دو دستگاه به سامانه بسته خواهد شد. بنابراین با ورود دستگاه دوم ارتباط دستگاه اول قطع خواهد شد.

۴. حتما فایل راهنما و ویدئوهای آموزشی را که در صفحه اول سامانه بارگذاری شده است مطالعه کنید.

معاونت آموزشی دانشگاه