انتصاب دکتر علی آدمی به سمت معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۷ کد : ۱۵۸۳۴ اخبار آموزشی مدیریت خدمات آموزشی
انتصاب دکتر علی آدمی به سمت معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی

دکتر علی آدمی با حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه معرفی شد.

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، امروز 11 مهرماه 1400 در سالن شورای ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم از زحمات و خدمات دکتر شجاع احمدوند معاون سابق آموزشی تقدیر و دکتر علی آدمی عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، به عنوان سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شد. دکتر عبدالله معتمدی سرپرست دانشگاه، ضمن آرزوی توفیق برای دکتر آدمی، از تلاش های دکتر احمدوند در مدت تصدی معاونت آموزشی قدردانی کرد.

در حکم انتصاب سرپرست معاونت آموزشی آمده است: « نظر به مراتب تعهد، تدین، روحیه انقلابی و صلاحیت‌های علمی و تجربیات ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه منصوب می شوید. امید است با استعانت از خداوند منان و جلب مشارکت همکاران محترم هیات علمی و کارکنان محترم دانشگاه زمینه ارتقاء و جایگاه رفیع دانشگاه علامه طباطبائی فراهم شود.»

گفتنی است دکتر آدمی متولد 1359 دانشیار و مدیرگروه روابط بین الملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی است. وی مقطع کارشناسی ارشد را در رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی در دانشگاه امام صادق(ع) به پایان رساند و مدرک دکتری خود را در رشته روابط بین الملل از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات دریافت کرد. وی عضویت در گروه علوم سیاسی جشنواره بین المللی فارابی، عضویت در کارگروه علوم انسانی کمیسیون نشریات علمی کشور، عضویت در کارگروه همبستگی و هویت ملی وزارت علوم، مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگ و برنامه ریزی اجتماعی، عضویت در کمیته عالی نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای وزارت علوم، عضویت در کمیته علوم سیاسی و روابط بین الملل شورای برنامه ریزی آموزش عالی، عضویت در کمیته برنامه ریزی علوم سیاسی و روابط بین الملل وزارت علوم، عضویت در کمیته منتخب شورای مرکزی بورس را در کارنامه خود دارد.

ندا ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۹
باآرزوی سلامتی وموفقیت برای آقای دکترعلی آدمی