اطلاعیه مهم آموزشی(ویژه اساتید دانشگاه)

۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۱۸:۱۳ کد : ۱۶۸۲۷ اخبار آموزشی
اطلاعیه مهم آموزشی(ویژه اساتید دانشگاه)

1. با توجه به تمدید چند باره‌ی مهلت بارگذاری سوالات آزمون پایان ترم هنوز برخی اساتید محترم سوالات آزمون‌ها را بارگذاری نکرده‌اند که مشکلاتی را برای کارشناسان آموزش دانشکده‌ها ایجاد کرده است. به همین دلیل سامانه مجددا از امروز دوشنبه 20 دی ماه از ساعت 5 بعدازظهر تا ساعت 8 صبح فردا سه‌شنبه 21 دی ماه در دسترس خواهد بود. خواهشمند است هرچه سریعتر نسبت به بارگذاری سوالات اقدام بفرمایید. دانشجویان در روز چهارشنبه به آزمون‌ها اضافه خواهند شد و لازم است آزمون‌ها هر چه سریعتر توسط آموزش دانشکده‌ها بررسی شوند تا مشکلی وجود نداشته باشد.

2. اساتید محترمی که زمان بندی آزمون خود را تنظیم نکرده‌اند در همین بازه‌ی زمانی می‌توانند تنظیمات لازم را انجام دهند. لطفا طول مدت زمان آزمون به علاوه‌ی زمان بسته شدن آزمون را مطابق آنچه مد نظر دارید تنظیم بفرمایید. چنانچه تنظیماتی صورت نگیرد مدت زمان آزمون به صورت پیش‌فرض 1 ساعت خواهد بود.

3. متاسفانه به دلیل نزدیکی زمان امتحانات این بازه‌ی زمانی به هیچ عنوان قابل تمدید نیست. دقت بفرمایید مسئولیت آزمون و تنظیم زمان آزمون بر عهده اساتید محترم است.