اطلاعیه مرکز یادگیری دانشگاه در خصوص مشکلات اینترنتی سامانه

۰۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۶ کد : ۱۷۲۸۹ مرکز یادگیری الکترونیکی
اطلاعیه مرکز یادگیری دانشگاه در خصوص مشکلات اینترنتی سامانه

به اطلاع می‌رساند طبق اعلام وزرات ارتباطات در روزهای اخیر اینترنت در برخی مناطق کیفیت لازم را نداشته و این امر به برخی مشکلات زیرساختی کشور و افزایش میزان استفاده از شبکه در کل کشور برمی‌گردد. متاسفانه سرعت نامطلوب اینترنت بر کیفیت برگزاری‌ها کلاس‌های دانشگاه نیز تاثیر گذاشته است.
لازم به ذکر است اگر در کلاسی قطع و وصلی صدا وجود داشته باشد در صورتی مشکل به سامانه آموزش مجازی بر می گردد که همه اعضای کلاس بدون استثنا مشکل داشته باشند و یا خطای 1002 را دریافت کنند (در صورت مشاهده چنین مشکلی حتما از طریق گفتگوی آنلاین مشکل را با مرکز یادگیری در میان گذارید). اما در صورتی که فقط یک یا چند نفر از شرکت‌کنندگان در کلاس مشکل قطع و وصلی دارند در این صورت مشکل به سرعت اینترنت کاربر مربوط بوده و پیشنهاد می شود در این موارد منبع اینترنت خود را تغییر دهید.