شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با راه‌اندازی دو رشته گرایش جدید در سال تحصیلی ۰۲-۱۴۰۱ در دانشگاه علامه طباطبائی موافقت کرد.

دکتر مرتضی طاهری، مدیر برنامه ریزی آموزشی،نظارت و سنجش دانشگاه علامه طباطبایی با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: بر اساس ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه و درخواست‌های به عمل آمده از شورای گسترش آموزش عالی، از سال تحصیلی جاری دو رشته گرایش جدید به رشته‌های دوره ارشد دانشگاه علامه طباطبائی افزوده خواهد شد.

طاهری در این خصوص افزود: رشته روابط عمومی گرایش روابط عمومی، صنعت و بازرگانی و روابط عمومی گرایش روابط عمومی و امور بین‌الملل دو گرایش جدید در مقطع ارشد هستندکه دانشکدۀ علوم ارتباطات در رشته‌های فوق‌الذکر از سال تحصیلی 1401 پذیرش دانشجو خواهد داشت.
تحقق این مهم به همت  جناب آقای دکتر افخمی مدیر محترم گروه آموزشی روابط عمومی دانشکده ارتباطات و همکاری در تدوین برنامه پیشنهادی مسیر شده که مراتب قدردانی و سپاس از ایشان نیز اظهار می گردد