دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان جدیدالورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵% به بالا

۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۸ کد : ۱۹۰۴۰ اخبار آموزشی اطلاعیه‌های مهم آموزشی خبر فوری
دستورالعمل ثبت نام پذیرفته شدگان جدیدالورود شاهد و ایثارگر با سهمیه ۲۵% به بالا

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به کلیه پذیرفته ­شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی 1402-1401 به اطلاع می­رساند، ثبت نام و تشکیل پرونده ایثارگری جهت بهره­مندی از تسهیلات آموزشی و رفاهی امور شاهد و ایثارگر دانشگاه، به شرح ذیل طبق زمان بندی اعلام شده انجام می گیرد.

الف)ثبت نام حضوری

- زمان ثبت نام از روز شنبه مورخ 1401/07/02 لغایت روز دوشنبه مورخ 1401/07/18

ب)مدارک مورد نیاز

1- یک قطعه عکس 4*3

2-تصویر کارت ملی

3-تصویر صفحه اول شناسنامه

4-تصویر کارت ایثارگری جدید پشت و رو (در صورت داشتن کارت ایثار قدیمی، معرفی نامه ایثارگری لازم است.)

5-تکمیل فرم اطلاعات فردی دانشجو  با مراجعه به سایت دفتر شاهد و ایثارگردانشگاه به نشانی:    isar.atu.ac.ir/fa

کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان روزانه، شبانه و پردیس موظف می باشند در زمان اعلام شده اقدام به تشکیل پرونده ایثارگری نمایند. در غیر این صورت، عواقب ناشی از عدم تشکیل پرونده به عهده دانشجو می باشد.

آدرس:

انتهای غربی اتوبان همت، دهکده المپیک، دانشگاه علامه طباطبائی، سازمان مرکزی، طبقه اول، مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه

مدیریت امور شاهد و ایثارگر

دانشگاه علامه طباطبائی