جلسه بررسی و بازبینی فرایند آموزشی اساتید

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۶ کد : ۱۹۵۳۵ اخبار آموزشی
جلسه بررسی و بازبینی فرایند آموزشی اساتید با هدف بررسی علمی و دقیق فرایند آموزشی امروز در اتاق شورای معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.
جلسه بررسی و بازبینی فرایند آموزشی اساتید

به  گزارش روابط عمومی معاونت آموشی در این جلسه که با حضور معاون محترم آموزشی دانشگاه ، مدیر برنامه ریزی آموزشی، نظارت و سنجش و متخصصان حوزه ارزیابی و اساتید دانشگاه  برگزار شد ، پس از ترسیم فرایند ارزشیابی اساتید به بررسی ابزارهای آموزشی نیز پرداخته شد.

در این جلسه دکتر هادی خان محمدی مدیر برنامه ریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه بر اهمیت فرایند آموزشی اساتید تاکید کردند و عنوان نمودند با اصلاح برخی موارد این فرایند در راستای نظرات دانشجویان  بی گمان نتایج حاصله افزایش خواهد یافت.

در پایان جلسه ضمن ارائه  برخی راهکارها مقرر گردید تا با ادامه منظم این جلسات، بازبینی و اصلاح فرایند آموزشی به صورت دقیق و علمی عملیاتی گردد.