تصویب رشته گرایش جدید در کشور به همت دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۸ کد : ۲۰۵۰۹ اخبار آموزشی
برنامه درسی جدید روان‌شناسی گرایش روان‌شناسی ترافیک و حمل‌و‌نقل در مقطع کارشناسی‌ارشد به تصویب شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید.

به گزارش روابط‌ عمومی معاونت آموزشی، براساس برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه رشته‌های علوم‌انسانی کشور، برنامه درسی جدید روان‌شناسی گرایش روان‌شناسی ترافیک و حمل‌ونقل در مقطع کارشناسی‌ارشد به تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید.

این برنامه به همت والای سرکار خانم دکتر ابراهیمی قوام عضو محترم هیات علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم‌تربیتی تدوین و تهیه گردیده و پس از بررسی‌های تخصصی این برنامه که مجموعه‌ای است از پیشنهادات دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه شهید بهشتی مورد تصویب نهایی شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته‌ است.

در حال حاضر برنامه مزبور برای اولین بار در کشور تهیه و تنظیم گردیده که فرایند اخذ مجوز و پذیرش دانشجو در این رشته نیز از دفتر گسترش آموزش عالی وزارت عتف مهیا است و برنامه تصویب شده نیز از شروع سال تحصیلی 1403-1402  قابل اجرا می‌باشد.