قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در ارزیابی جامع نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه علامه طباطبایی

به اطلاع می‌رساند ارزیابی جامع نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1402-1401 در روزهای شنبه مورخ 1402/04/17 و یک‌شنبه مورخ 1402/04/18 برگزار می‌شود. دانشجویانی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که آزمون جامع را در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1402-1401 اخذ کرده و تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آنها 16 یا بالاتر باشد. همچنین ارایه کفایت بسندگی زبان خارجی برای شرکت در این آزمون الزامی است. در غیر این‌ صورت شرکت در آزمون مذکور امکان‌پذیر نیست و یک نوبت لحاظ خواهد شد.