برگزاری دوره ICDL با ارائه مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

۱۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۸ کد : ۲۱۱۵۳ اخبار آموزشی مدیریت تخصصی ازاد و مهارت افزایی
برگزاری دوره ICDL با ارائه مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

دوره جامع ICDL (درجه 1 و 2) به همت معاونت آموزشی دانشگاه با ارائه مدرک بین المللی سازمان فنی و حرفه ای برگزار می شود.

از آنجا که مدرک ICDL  یکی از مهم ترین مدرک هایی است که هنگام استخدام به آن توجه می شود و با پیشرفت تکنولوژی، دانستن دانش های اصلی کامپیوتر از اساسی ترین نیاز های افراد و همچنین سازمان ها و شرکت هایی است که به دنبال جذب نیرو هستند. ICDL هفت مهارت کامپیوتر را شامل می شود، از جمله : 1- مبانی کامپیوتر 2- سیستم عامل ویندوز 3- اینترنت و ایمیل 4-Word (صفحه آرایی ) 5 -Exel  به منظور انجام امور مالی 6- Access جهت مدیریت اطلاعات و 7- Powerpoint  به منظور ارائه مطالب از طریق کامپیوتر.
با تلاش هاو هماهنگی های لازم با سازمان فنی و حرفه ای، این دوره با تخفیف قابل توجهی برای متقاضیان برگزار می شود. دانشجویان دانشگاه علامه، کارمندان و اساتید دانشگاه و همچنین سایر دانشجویان می توانند در این دوره ی جامع شرکت نمایند. لازم به ذکر است در راستای توانمند سازی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ، تخفیف 40درصدی برای آنها شامل می شود. به شرکت کنندگان این دوره، مدرک بین المللی فنی و حرفه ای اعطا می گردد.

برای ثبت نام در این دوره از طریق دفتر مهارت افزایی دانشگاه اقدام نمایید.