چهل و پنجمین دوره دانش افزایی و توانمند سازی اعضای هیأت علمی برگزار می شود

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۲۰:۵۹ کد : ۲۱۱۷۰ اخبار آموزشی
معاونت آموزشی دانشگاه به مناسبت هفته سرآمدی آموزش، چهل و پنجمین دوره دانش افزایی و توانمند سازی اعضای هیأت علمی را با محوریت ( روش ها و فنون تدریس ) و ( ارزیابی فعالیت های آموزشی و پژوهشی ) در قالب پنج عنوان برگزار می کند.
چهل و پنجمین دوره دانش افزایی و توانمند سازی اعضای هیأت علمی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، این معاونت در نظر دارد به مناسبت هفته سرآمدی آموزش، چهل و پنجمین دوره دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی را با دو محوریت ( روش ها و فنون تدریس) و ( ارزیابی فعالیت های آموزشی و پژوهشی ) و در قالب پنج عنوان برگزار کند.
 شایان ذکراست عنوان دوره های این رویداد به این شرح می باشد : مهارت های آموزشی استادان در تراز بین المللی، تسهیم تجارب استادان، کاربرد هوش مصنوعی در آموزش عالی، استفاده از سامانه طراحان سئوال سازمان سنجش آموزش کشور و کاربرد اصول علوم شناختی در فرآیند آموزش.
جهت کسب اطلاعات تکمیلی درخصوص مدرس هریک از دوره ها و تاریخ برگزاری واطلاع از راه های ارتباطی به تصویر مندرج در خبر مراجعه کنید.