معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت هفته سرآمدی آموزش برگزار کرد

دوره مهارت های آموزشی استادان در تراز بین المللی و جستجوی پیشرفته در اینترنت

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۱۳۲۲ اخبار آموزشی مدیریت تخصصی ازاد و مهارت افزایی
دوره مهارت های آموزشی استادان در تراز بین المللی ویژه اعضای هیات علمی و کارگاه جستجوی پیشرفته در اینترنت ویژه دانشجویان که از جمله سلسله کارگاه های معاونت آموزشی به مناسبت هفته سرآمدی آموزش است، در دو دانشکده دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
دوره مهارت های آموزشی استادان در تراز بین المللی و جستجوی پیشرفته در اینترنت

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دوره مهارت های آموزشی استادان در تراز بین المللی ویژه اعضای هیات علمی و دوره جستجوی پیشرفته در اینترنت ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، از جمله کارگاه های معاونت آموزشی به مناسبت هفته سرآمدی آموزش است که در دو دانشکده مدیریت و حسابداری و حقوق وعلوم سیاسی برگزار شد.

دوره مهارت های آموزشی استادان در تراز بین المللی با تدریس دکتر معصومه استاجی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی به مدت چهار ساعت و دوره جستجوی پیشرفته در اینترنت با تدریس دکتر حمیدرضا رحمانی زاده دهکردی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی به مدت شش ساعت برگزار شد.

لازم به ذکر است این سلسله کارگاه ها ادامه دار بوده است و به صورت رایگان و همراه گواهی معتبر برگزار می شود.