برنامه‌های هفته سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۴ کد : ۲۱۳۳۹ اخبار آموزشی
هفته سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی با شعار «تحول و تعالی» از ۹الی ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار می شود.
برنامه‌های هفته سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی، براساس برنامه ریزی های انجام شده از سوی معاونت آموزشی در طی هفته سرآمدی آموزش بیش از 100 نشست، کارگاه آموزشی، دوره های دانش افزایی و نشست تخصصی در سطح دانشکده ها برگزا خواهد شد.
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان و کارکنان، دوره های دانش افزایی اعضای هیئت علمی، نشست و هم اندیشی با معاونان آموزشی دانشکده ها، مدیران گروه های آموزشی و کارکنان ستادی معاونت آموزشی،برگزاری مسابقات دانشجویی و وبینار های آموزشی، تقدیر از استادان، کارکنان و دانشجویان برگزیده در حوزه آموزش بخشی از برنامه های این هفته است.
گفتنی است جشن هفته سرآمدی آموزش نیز با حضور روسا و کارکنان حوزه معاونت آموزشی و با تقدیر از مدیران و کارکنان برگزیده آموزشی، 13 اردیبهشت ماه 1402 در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می شود.
 همچنین آیین بزرگداشت مقام استاد و معرفی استادان نمونه و سرآمد آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، نیز از دیگر برنامه های هفته آموزش است که  ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در مجتمع فرهنگی اردویی شهید باهنر برگزار می شود.

جدول زمان بندی برنامه های هفته سرآمدی آموزش 1402 در دانشگاه علامه طباطبائی