" اطلاعیه دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال ۱۴۰۲"

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۹ کد : ۲۱۶۸۶ اطلاعیه‌های مهم آموزشی مدیریت تحصیلات تکمیلی
" اطلاعیه دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دوره دکتری  (مصاحبه) سال ۱۴۰۲"

با سلام و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌ شدگان مرحله اول آزمون نیمه‌ متمرکز دکتری سال 1402 به آگاهی می‌رساند دانشگاه علامه طباطبائی از تاریخ 17 لغایت 25 خردادماه سال جاری از متقاضیان مرحله دوم آزمون نیمه‌ متمرکز دکتری، طبق روز و ساعت اعلام شده در کارت شرکت در مصاحبه، مصاحبه به عمل خواهد آورد. از این رو داوطلبان ملزم به مطالعه دقیق اطلاعیه و رعایت نکات ذکر شده و ثبت‌نام مطابق زمان‌بندی اعلام شده جهت شرکت در مصاحبه هستند.

لازم به ذکر است زمان ثبت نام تمدید نخواهد شد.

اطلاعیه برگزاری مصاحبه دکتری1402

زهرا دادجو ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۴
خوب
فاطمه قدیمی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۷
چه خوب است ساعت برگزاری مصاحبه دکتری را نیز، اطلاع رسانی بفرمایید
فرزانه اسمعیلی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۹:۳۸
عالی
امیره طباطبایی ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۷
سلام و عرض ادب. برای من باعث افتخار است که در دانشگاه وزین علامه طباطبایی دوره دکتری خود را بگذرانم: ۱. بعلت بالا بودن رتبه این دانشگاه. ۲. بخاطر اینکه بنده نوه پسری علامه طباطبایی هستم ( پدر من پسر ارشد ایشان، مهندس عبدالباقی طباطبایی است).
مرتضی زاهدی ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۸
سلام خوبه