دوره دانش افزایی آشنایی با توسعه ظرفیت های میان رشته ای در آموزش عالی برگزار می شود

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۲۷ کد : ۲۱۷۸۱ اخبار آموزشی
دوره دانش افزایی آشنایی با توسعه ظرفیت های میان رشته ای در آموزش عالی، ویژه اعضای هیأت علمی به همت دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی و همکاری معاونت آموزشی، در راستای برنامه راهبردی دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دوره دانش افزایی آشنایی با توسعه ظرفیت های میان رشته ای در آموزش عالی در راستای منظر تعالی آموزش برنامه راهبردی دانشگاه، با همت دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی و همکاری معاونت آموزشی برگزار می شود.

قابل ذکر است این دوره به مدت 3 ساعت و با تدریس دکتر مصطفی قادری، دانشیار گروه مطالعات برنامه درسی  ویژه اعضای هیأت علمی، در روز سه شنبه مورخ 9 خرداد 1402 در سالن شهید مطهری دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سامانه دوره های مهارت افزایی و تخصصی آزاد به نشانی otc.atu.ac.ir مراجعه کنند.