نخستین همایش روسای آموزش عالی آزاد دانشگاه‌های کشور برگزار شد

نخستین همایش روسای آموزش عالی آزاد دانشگاه‌های کشور روز چهارشنبه با هدف تجربه‌نگاری و هم‌اندیشی در این عرصه بصورت حضوری و مجازی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
نخستین همایش روسای آموزش عالی آزاد دانشگاه‌های کشور برگزار شد

به‌گزارش روابط‌عمومی معاونت آموزشی، نخستین همایش روسای آموزش عالی آزاد دانشگاه‌های کشور روز چهارشنبه با هدف تجربه‌نگاری و هم‌اندیشی در این عرصه به صورت حضوری و مجازی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. دکتر وحید‌ رضایی‌تبار، مدیر آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی، در این نشست ضمن ارائه آخرین دستاورد های دانشگاه در حوزه آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت افزایی به ایجاد زمینه برای همکاری این مراکز در راستای بالابردن کیفیت آموزش‌ها و کمک به ارتقای سطح دانش و فرهنگ جامعه تاکیدکردند.

گفتنی‌است در  این همایش روسای آموزش عالی آزاد دانشگاه‌های علامه طباطبائی، خوارزمی، اصفهان، شیراز، تبریز، یزد، اراک و صنعتی سهند، کردستان، کرمانشاه، کرمان، زاهدان صنعتی شریف و تربیت مدرس بصورت حضوری و مجازی حضور داشتند.