اولین آیین نکوداشت دانش‌آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های کشور برگزار شد

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۷ کد : ۲۴۰۱۶ اخبار آموزشی
اولین نکوداشت دانش آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور روز پنجشنبه با حضور محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری و هاشم داداش پور، رییس سازمان امور دانشجویان، دکتر معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌‌عمومی معاونت آموزشی، اولین نکوداشت دانش‌آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور روز پنجشنبه ۳۰ آذر ماه با حضور دکتر زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر هاشم‌داداش‌پور، معاون وزیر علوم،تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر تقی‌‌زاده، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان، زینب حبیب‌الله‌زاده، رئیس اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی و دیگر مسئولین دانشگاه ها و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

این مراسم در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد و در آن از دانش‌آموختگان شاهد و ایثارگری که در همه مقاطع تحصیلی خود جزء ده درصد اول ورودی خود بودند و معدل بالای 17 داشتند تقدیر شد و دو دانش‌آموخته دانشگاه علامه طباطبائی، محمد حسین قاسمی، دکتری رشته مدیریت نفت و گاز ، فرزند جانباز 50% با معدل 19.56 موفق به کسب رتبه اول شد و صدف خاکسار در مقطع کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی با معدل 18.29 نیز مورد تقدیر قرار گرفت.

کلید واژه ها: شاهد و ایثارگران دانشگاه علامه طباطبائی معاونت آموزشی