اطلاعیه تکمیل پرسشنامۀ ارزشیابی آموزشی استادان

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۵ کد : ۲۴۱۹۲ اخبار آموزشی اطلاعیه‌های مهم آموزشی
بر اساس اطلاعیۀ معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، دانشجویان باید از ۲۲ تا ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۲، نسبت به تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی آموزشی استادان، اقدام کنند.
اطلاعیه تکمیل پرسشنامۀ ارزشیابی آموزشی استادان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، اطلاعیه تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی آموزشی استادان صادر شده و با توجه به ضرورت و اهمیت تکمیل پرسشنامه های ارزشیابی آموزشی استادان، لازم است دانشجویان از تاریخ 22 تا 30 دی‌ماه 1402 با مراجعه به سیستم آموزشی دانشگاه (گلستان)، نسبت به تکمیل پرسشنامه های ارزشیابی نیمسال دوم مذکور اقدام نموده.
دانشجویان می توانند پس از تکمیل فرم های مشخص شده، نسبت به دریافت برنامه امتحانی خود اقدام کنند.

زهرا ۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۲۲:۰۶
استاد محمد زاده، استاد فیروزی، بهترین اساتید این ترم
حمیدرضا رحمانی نیا ۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۷
عالی
مریم رحمانی ۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۶
استاد دکتر حسن ملکی . دکتر احسان اکرادی . دکتر سودابه شکراله زاده . دکتر سعید آزادمنش بسیار با اخلاق بسیار با معلومات کلاسهاشون بسیار جذاب و با نشاط است خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم . ان شاء الله همیشه سلامت باشند و بتونند شاگردهایی مثل خودشون تحویل کشور بدهند.