باشگاه استعداد پروری معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار کرد؛

گزارش تصویری/ کارگاه تخصصی چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۴ کد : ۲۴۸۵۹ اخبار آموزشی دفتر استعداد درخشان
کارگاه تخصصی چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم، به همت باشگاه استعدادپروری معاونت آموزشی با محوریت ارائه راهکار‌ها و چالش‌های این مسیر برگزار شد.
گزارش تصویری/ کارگاه تخصصی چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم

به‌گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، کارگاه تخصصی چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم، به همت باشگاه استعدادپروری معاونت آموزشی در راستای مسئولیت‌های خود وهدایت دانشجویان ممتاز با حضور دکتر علی آدمی، معاون آموزشی، دکتر روح‌الله حاج‌زرگرباشی، مدیر تحصیلات تکمیلی و سه تن از دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه علامه طباطبائی، حسن طاهری، فاطمه رحیمی، مهناز مهاجر قادرآبادی برگزار شد.

در این نشست که در سالن کتابخانه‌مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی امروز، 14 اسفندماه، برگزارشد، دکتر آدمی به تشریح سیاست‌های این معاونت در حمایت ازدانشجویان سرآمد آموزشی، و دکتر زرگرباشی نیز برنامه‌های این مدیریت و دفتر استعداد درخشان را برای دانشجویان حاضر بازگو کرد.

همچنین در ادامه، دانشجویان نمونه کشوری سال‌های گذشته، از تجریبات و مسیرهای خود گفتند و آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه کشوری و المپیاد‌های علمی دانشجویی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

کلید واژه ها: دانشجویان نمونه معاونت آموزشی باشگاه استعداد پروری