اولین جلسه شورای مدیران معاونت آموزشی در سال۱۴۰۳

۲۰ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۱ کد : ۲۵۰۲۵ اخبار آموزشی
اولین جلسه سال ۱۴۰۳ شورای مدیران معاونت آموزشی با حضور دکتر آدمی، معاون آموزشی و مدیران این معاونت برگزار شد.
اولین جلسه شورای مدیران معاونت آموزشی در سال۱۴۰۳

به‌گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، امروز20 فروردین، اولین جلسه شورای مدیران معاونت آموزشی، با حضور معاون و مدیران این معاونت برگزار شد.
دکتر آدمی، معاون آموزشی و مدیران این معاونت با هدف برنامه ریزی و تعیین اهداف توسعه ای و همچنین بیان خلاصه‌ای از عملکرد معاونت در سال تحصیلی گذشته و موضوعات مهم اجرایی پیش‌رو به بحث و گفت‌وگو پرداختند.
 دکتر آدمی در این جلسه بر تعیین هدف، شفافیت عملکرد و هماهنگی بین بخش‌های مختلف تاکید کرد و گفت: مهم‌ترین هدف و وظیفه همه ما، تلاش هدفمند و استفاده بهینه از ظرفیت‌های دانشگاه در جهت اعتلا دانشگاه است و لازم است همه به‌گونه‌ای عمل کنیم که در حد توان و مسئولیت خود در پیشرفت علمی کشورمان سهیم باشیم.

کلید واژه ها: شورای مدیران معاونت آموزشی معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی