تقدیر از مدیر دفتر شاهد و ایثارگران دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان مدیر برتر کشور

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۲ کد : ۲۵۸۱۸ اخبار آموزشی
زینب حبیب الله زاده، مدیر دفتر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علامه طباطبائی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان مدیر برتر دفتر شاهد و ایثارگر کشور معرفی و تقدیر شد.

به گزارش روابط‌عمومی معاونت آموزشی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، زینب حبیب الله زاده، مدیر دفتر شاهد و ایثارگران دانشگاه علامه طباطبائی را به عنوان مدیر برتر دفتر شاهد و ایثارگران کشور  انتخاب و تقدیر کرد.

همچنین، سید حجت امیر واقفی، هاشم آقاجانی، روحیه بهمنی، حسین حسینی و فاطمه رمضانی دانا کارشناسان دفتر شاهد و ایثارگر نیز از سوی میرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور تقدیر شدند.