مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی:

حضور ۲۳۶ داوطلب در آزمون جامع دکتری

۰۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۲ کد : ۲۵۸۳۵ اخبار آموزشی
آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی، با ۲۳۶ داوطلب در روزهای ۸ و۹ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد.
حضور ۲۳۶ داوطلب در آزمون جامع دکتری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، آزمون جامع دکتری در روزهای ۸ و ۹ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد، دکتر روح‌الله حاج زرگر باشی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی، در بازدید از روند برگزاری آزمون تعداد شرکت کنندگان در این آزمون را ۲۳۶ نفر اعلام کرد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: ازمون جامع دکتری در ۱۱ دانشکده و در ۵۹ رشته برگزار شد، دانشجویانی که نمره بسندگی زبان خارجی خود را اعلام کردند و حد‌نصاب معدل را نیز کسب کردند، واجد شرایط شرکت در این آزمون بودند. از یک نفر در یک رشته تا ۵۳ نفر در دانشکده‌های بزرگتر داوطلب داشته‌ایم که تا این لحظه به خوبی برگزار شده و طبق بازدید‌ها و آمار گرفته شده تعداد غایبین ما نیز بسیار کم بوده است.

دکتر زرگرباشی ادامه داد: از تمامی کسانی که در برگزاری این آزمون از آماده سازی شرایط در قبل و حین برگزاری و اعلام نتایج تشکر کنم و قدردانی ویژه دارم از معاون آموزشی دانشگاه، معاونین آموزشی دانشکده‌ها و کارشناسان اداره آموزش، اداره ثبت‌نام و آزمون مدیریت تحصیلات تکمیلی و برای همه داوطلبان آروی موفیقت دارم.

کلید واژه ها: آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی معاونت آموزشی