اعلام اسامی دعوت شدگان مصاحبه دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبائی سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳

اسامی دعوت شدگان به مصاحبه دکتری رشته‌های بدون آزمون سهیمه استعداد درخشان، سال تحصلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دفتر گروه جذب و هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس آیین نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری»، پس از ارزیابی متقاضیان واجد شرایط، اسامی دعوت شدگان به مصاحبه مقطع دکتری بدون آزمون (سهمیه استعداد درخشان) برای سال تحصیلی 1404-1403، در رشته‌های مشخص شده را اعلام کرد.

لازم به ذکر است مصاحبه معرفی شدگان در سهمیه استعداد درخشان همزمان با مصاحبه پذیرفته شدگان آزمون دکتری سال 1403-1404، به صورت حضوری و در بازه زمانی 1403/03/19 الی 1403/03/27 برگزار می‌شود.

روز و ساعت مصاحبه در کارت مصاحبه داوطلب قید شده است و داوطلبان کارت مصاحبه  را می‌توانند از طریق پایگاه آزمون دانشگاه به نشانی ir.ac.atu.azmoon ( بخش استعداد درخشان- بخش دریافت کارت مصاحبه ) دریافت کنند.

دانلود اطلاعیه

دانلود اسامی پذیرفته‌شدگان