گزارش تصویری بازدید رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی و معاون آموزشی از روند برگزاری امتحانات پایان ترم

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۶ کد : ۲۶۰۵۶ اخبار آموزشی
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و معاون آموزشی از روند برگزاری امتحانات پایان ترم در سه دانشکده حقوق و علوم سیاسی، ارتباطات و روانشناسی و علوم تربیتی، بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر علی آدمی، معاون آموزشی با حضور در سه دانشکده حقوق و علوم سیاسی، ارتباطات و روانشناسی و علوم تربیتی از روند برگزاری امتحانات پایان ترم بازدید کردند.

کنترل و ارزیابی کیفیت و روند برگزاری امتحانات و گفت‌وگو و پاسخ به سئوالات عوامل اجرایی و دانشجویان ازجمله برنامه های صورت گرفته در این بازدید بود.

گفتنی است امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی 1403_1402 دانشگاه علامه طباطبائی از چهارشنبه 30 خردادماه آغاز و تا 13 تیرماه ادامه دارد.

کلید واژه ها: بازدید معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی