برگزاری کارگاه‌های مهارت افزایی یک روزۀ مهارت‌های مددکاری اجتماعی و مهارت‌های عملی اشتغال

به اطلاع می رساند مدیریت آموزش‌های آزاد دانشگاه در راستای ارتقاء مهارت های عملی و هم چنین، کیفیت بخشی به توانمندی‌های علمی دانشجویان و فراگیران آزاد، کارگاه‌های مهارت افزایی یک روزۀ ((مهارت‌های مددکاری اجتماعی و مهارت‌های عملی اشتغال)) را در روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ 24/01/96 و 25/01/96 برگزار می کند. از داوطلبین تقاضا می شود، جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به شمارۀ 88880993-021 تماس حاصل نمایند.

قابل ذکر است دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی که پیش‌تر در کارگاه‌ها و دوره‌های برگزار شده به صورت رایگان ثبت‌نام نکرده‌اند  می‌توانند در یکی از کارگاه‌ها به صورت رایگان حضور یابند.