برگزاری برنامه ی پنجمین گردهمایی مسئولان دانشگاه، دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی

به مناسبت فرارسیدن دهه‌‍ی سرآمدی آموزش، از 3 الی 12 اردیبهشت ماه سال جاری پنجمین گردهمایی مسئولان دانشگاه، دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی در سالن شهید مطهری دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی از ساعت 6 الی 9 شب در تاریخ 96/02/03 برگزار گردید.

جناب آقای دکتر نعمت الهی، معاون محترم آموزشی گزارشی عملکرد سال 1395 و اهداف معاونت آموزشی در سال 1396 را ارائه نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر هنری معاون محترم پژوهشی، رویکردهای کلی پژوهش در سال 1396 را تشریح نمودند.

جناب آقای دکتر غیاثی مدیر محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در خصوص نحوه‌ی برگزاری آزمون داخلی دانشگاه برای پذیرش دانشجو در مقطع دکتری و همچنین مراحل انجام دفاع رساله های دکتری سخنرانی نمودند.

جناب آقای دکتر طاهری مدیر محترم برنامه ریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه، ضرورت انجام بازنگری برنامه های درسی که از زمان تدوین آن ها ده سال می گذرد و همچنین گزارش تفصیلی از ارزیابی شاخص های آموزشی گروه های آموزشی تابعه دانشگاه ارائه نمودند.

این مراسم با پذیرایی شام از مدعوین محترم، در ساعت 21 به پایان رسید.