برگزاری "بیست و چهارمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی" و "سومین دوره جشنواره بین المللی کتاب سال دانشجویان فارسی نویس"

"بیست و چهارمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی" و "سومین دوره جشنواره بین المللی کتاب سال دانشجویان فارسی نویس" به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در سال1396 برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند آثار خود را تا تاریخ 15 تیرماه سال 1396 به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

**لازم به ذکر است سومین دوره جشنواره بین المللی کتاب سال دانشجویان فارسی نویس ویژه دانشجویان خارجی است که در ایران یا خارج از کشور مشغول تحصیل هستند و تالیفاتی را به زبان فارسی داشته اند. همچنین دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند و در مدت دانشجویی خود کتابی را به زبان فارسی تالیف کرده اند، می توانند در این جشنواره شرکت کنند.