برگزاری اولین گردهمایی اساتید راهنمای تحصیلی

اولین گردهمایی اساتید راهنمای آموزشی دانشگاه با حضور معاونین آموزشی، دانشجویی، پژوهشی، فرهنگی-اجتماعی، سرپرست مرکز کارآفرینی دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها، مدیران گروه‌های آموزشی و اساتید راهنمای آموزشی دانشجویان مقطع کارشناسی 7 آذرماه 1396 در سالن شهید مطهری دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.
برگزاری اولین گردهمایی اساتید راهنمای تحصیلی

در این گردهمایی آقایان دکتر نعمت‌الهی، دکتر سلیمی بجستانی، دکتر علومی یزدی، دکتر ایرانزاده و دکتر گودرزی به ایراد سخنرانی پرداخته و در سخنان خود ضمن تبیین اهمیت موضوع مهارت افزایی دانشجویان در پاسخ‌‎گویی به نیازهای دانشجویان، بازار کار و جامعه به ارائه طریق و برنامه در خصوص شیوه اجرایی شدن این مهم در قالب دوره‌های مهارت افزایی عمومی (مانند اخلاق و حقوق شغلی، مهارت‌های کنترل هیجانات و ...) و تخصصی (ویژه هرشته مانند حقوق و اراضی املاک) پرداختند.

مشارکت فعال تمامی مسئولین دانشکده‌ها و اعضای محترم هیأت علمی به ویژه مدیران گروه‌های آموزشی و اساتید راهنمای آموزشی، در فرایند تدوین و اجرای دوره‌ها، حضور رایگان دانشجویان دریکی از دوره‌های مهارت افزایی عمومی یا تخصصی، برگزاری دوره‌ها در روزه‌های آخر هفته، قراردادن شرط گذراندن یکی از دوره‌های مهارت افزایی برای داوطلبان متقاضی حضور در دانشگاه علامه طباطبائی در صورت قبولی، برگزاری دوره‌های مهارت افزایی به صورت مشترک با سایر سازمان‌ها از طریق عقد تفاهم‌نامه (نظیر سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای) از جمله راهکارهایی بود که به منظور اجرای بهینه دوره‌های مذکور توسط سخنرانان ارائه شد.

در ادامه این مراسم اعضای محترم هیأت علمی مدعو در جلسه به طرح نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص اجرای بهینه این طرح پرداختند و ضمن امیدواری حمایت خود را از طرح مذکور ابراز داشتند.