برگزاری مراسم هفته آموزش ویژه مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه

نشست معاون آموزشی دانشگاه با مسولین، روسا و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده های تابعه در روز سه شنبه 98/2/10 از ساعت 18 الی 21 در سالن کتابخانه مرکزی برگزار گردید.
برگزاری مراسم هفته آموزش ویژه مدیران گروه‌های آموزشی دانشگاه

نشست مزبور با سخنان معاون محترم آموزشی جناب آقای دکتر احمدوند با تاکید بر اهمیت موضوع طرح درس، تقویت دوره‌های کارشناسی، توجه به بازنگری برنامه‌های درسی و بررسی امکان تفویض اختیار برخی از موارد مانند ترفیعات سالانه اعضای هیات علمی آغاز شد.

در ادامه جناب آقای دکتر طاهری مدیر محترم برنامه‌ریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه در خصوص گزارش عملکرد سالیانه‌ی گروه‌های آموزشی دانشگاه توضیحاتی را ارائه نمودند. ایشان خاطر نشان ساختند در سال آتی شاخص اشتغال فارغ التحصیلان هم به این عملکرد اضافه خواهد شد.

جناب آقای دکتر غیاثی مدیر محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه توضیحاتی را پیرامون اهمیت آزمون جامع، آسیب‌شناسی این آزمون، تاکید بر اجرای دقیق شیوه‌نامه مصوب آموزشی ارائه نمودند.

در خاتمه جناب آقای دکتر احمدوند تاکید نمودند که نشست با مدیران گروه های آموزشی دانشگاه دوبار در سال جهت برطرف نمودن مشکلات آموزشی دانشگاه برگزار خواهد شد.

این جلسه با تصویب تدوین بیانیه‌ و اعلام آن به دانشکده های تابعه با پذیرایی شام به اتمام رسید.