برگزاری مراسم هفته آموزش ویژه دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه برتر تهران

در راستای برگزاری مراسم هفته آموزش، روز سه شنبه مورخ 98/10/2 بازدید دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه برتر تهران از دانشگاه علامه طباطبائی از ساعت 9 الی 13 انجام شد.
برگزاری مراسم هفته آموزش ویژه دانش‌آموزان دبیرستان پسرانه برتر تهران

در این مراسم ابتدا چهل نفر از دانش آموزان  در نشست "آشنایی بادانشکده ها و رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه" در سالن کتابخانه مرکزی حضور یافتند. این مراسم با سخنان سرکار خانم زادمرد رئیس محترم  گروه برنامه‌ریزی آموزشی پیرامون ساختار تشکیلاتی دانشگاه، چگونگی برگزاری دوره های مهارت افزایی و همچنین آشنایی با برنامه های درسی مصوب وزارت عتف و جداول دروس مندرج در آن آغاز شد.

سپس جناب آقای دکتر کیوان حسینی معاون محترم آموزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی پیرامون امکانات، گروه های آموزشی و رشته های تحصیلی دانشکده سخنانی را ایراد نمودند.

جناب آقای دکتر محمودزاده عضو محترم هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری توضیحات تفصیلی را پیرامون گروه های آموزشی، اعضای آن، رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی و مشاغل مرتبط با این رشته ها ارائه نمودند.

جناب اقای فلاح و سرکار خانم اسدی از دانشجویان برتر به ترتیب مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشکده حقوق درخصوص امکانات و حمایت های دانشگاه در جهت حضور ایشان در مسابقات بین المللی موت‌کورت در واشنگتن آمریکا توضیحاتی را ارائه نمودند.

این مراسم با بازدید دانش آموزان عزیز از دانشکده های مدیریت و حسابداری، حقوق و علوم سیاسی، سالن ورزشی چندمنظوره و جشنواره روشنا به پایان رسید.