معاون آموزشی دانشگاه در بازدید سرزده از فرایند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود بر حذف تدریجی ثبت نام و انتخاب واحد فیزیکی تاکید کرد.

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۵۰ اخبار آموزشی

دکتر شجاع احمدوند، معاون آموزشی دانشگاه در بازدید از روند ثبت‌نام‌ دانشجویان ورودی سال ۹۸  در دانشکده‌های علوم اجتماعی، اقتصاد و ادبیات فارسی و زبانهای خارجی  بر ضرورت حذف تدریجی انتخاب واحد فیزیکی جز برای کنترل اصل مدرک تحصیلی دیپلم، شناسنامه و کارت ملی دانشجویان ورودی جدید  تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  روز سه شنبه ۹۸/۷/۱ در نخسین روز از ثبت‌نام و انتخاب واحد دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی دانشگاه دکتر احمدوند در بازدیدی که به مدت سه ساعت به طول انجامید، ضمن گفتگو با برخی از دانشجویان و والدین آنها از چگونگی خدمات رسانی دانشگاه در ثبت نام دانشجویان سوال کردند و در جریان برخی مشکلات ثبت نام و انتخاب واحد نو ورودیها قرار گرفتند.
در این گفتگو که برخی از دانشجویان پیشنهاداتی برای بهبود فرایند انتخاب واحد داشتند، دکتر احمدوند ضمن تشکر و قدردانی از  پیشنهادات سازنده ایشان تاکید کردند که تلاش خواهند کرد تا انتخاب واحد فیزیکی را به حداقل رسانده و حضور فیزیکی دانشجویان را محدود به کنترل فیزیکی مدارک اساسی  دانشجو شامل مدرک تحصیلی و مدارک هویت دانشجو کنند.