دکتر جعفر باباجانی استاد نمونه کشوری شد

بنا بر اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دکتر جعفر باباجانی، عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه علامه‌طباطبائی، استاد نمونه کشوری شد.
دکتر جعفر باباجانی استاد نمونه کشوری شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، در بیست و نهمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که 12 مراد ماه با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، برخی از معاونان و مدیران وزارتخانه و روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به صورت حضوری و برخط در سالن شهدای جهاد علمی ساختمان وزارت علوم، برگزار می شود از ۱۶ عضو هیئت علمی نمونه کشوری تجلیل به عمل می آورند.
در این مراسم، دکترجعفر باباجانی ، عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان عضو هیات علمی نمونه سال ۱۳۹۹ دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی و مورد تقدیر وزیر علوم قرار خواهند گرفت.

ضمن عرض تبریک به خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی، برای این استاد فرهیخته، موفقیت­ های روزافزون در فعالیت های علمی و پژوهشی را  آرزومندیم.