باشگاه استعداد پروری معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند:

کارگاه تخصصی چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۴ کد : ۲۴۷۷۵ دفتر استعداد درخشان اطلاعیه‌های مهم آموزشی
باشگاه استعداد پروری معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در راستای مسئولیت‌های خود و هدایت دانشجویان ممتاز، کارگاهی تخصصی با عنوان چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم با همکاری دفتر مهارت افزایی برگزار می‌کند.
کارگاه تخصصی چگونه دانشجوی نمونه کشوری شویم

به گزارش روابط‌عمومی معاونت آموزشی، باشگاه استعداد پروری معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری مرکز آموزش‌های آزاد و مهارت‌افزایی، کارگاه تخصصی چگونه  دانشجوی نمونه کشوری شویم را در  در روز دوشنبه، 14 اسفند در سالن  کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد داشنگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند.

دانشجویان جهت شرکت و  ثبت نام  در این کارکاه تخصصی  به سایت https://otc.atu.ac.ir مراجعه کنید.

کفتنی است شرکت در این کارگاه همراه با صدور گواهی برای شرکت کنندگان از طرف معاونت آموزشی با همکاری مدیریت آموزش های آزاد و مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی خواهد بود.

کلید واژه ها: مهارت افزایی باشگاه استعداد پروری معاونت آموزشی