معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی: اگر اجباری نباشد، «امتحانات حضوری» نخواهیم داشت
معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی با تاکید بر اینکه تمامی تمهیدات آموزشی دانشگاه در ترم جاری بر پایه «آموزش مجازی» اندیشیده شده است، گفت: اگر در زمینه بازگشایی حضوری دانشگاهها اختیار داشته باشیم قطعا امتحانات پایان ترم را مجازی برگزار خواهیم کرد.
دکتر شجاع احمدوند در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به برنامه دانشگاه علامه طباطبائی برای بازگشایی دانشگاه و ارائه آموزش حضوری به دانشجویان از ۱۷ خرداد ماه اشاره کرد و اظهار کرد: بعد از صحبت های روز گذشته رییس جمهور در خصوص بازگشایی دانشگاه ها از تاریخ ۱۷ خرداد هنوز فرصتی برای برگزاری جلسه در شورای دانشگاه نداشتیم و اگر بنابر بازگشایی دانشگاهها باشد قطعا از وزارت علوم ابلاغیهای در این زمینه دریافت خواهیم کرد و بر اساس آن برنامه خود را تدوین میکنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون برنامه آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی بر پایه آموزش مجازی پایه ریزی شده است، تصریح کرد: تمامی تمهیدات ما در ترم تحصیلی جاری برپایه امتحان مجازی برنامه ریزی شده است اگر بنا بر بازگشایی دانشگاه ها باشد باید مجدد نشستی را با ریاست دانشگاه علامه برگزار کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی تاکید کرد: اگر تصمیم بازگشایی دانشگاه ها به صورت اختیاری باشد و دانشگاه ها در این زمینه استقلال داشته باشند قطعا ما آموزش مجازی را انتخاب می کنیم و امتحانات پایان ترم نیز مجازی خواهد بود اما اگر الزام در این زمینه داشته باشیم نمی توانیم حکم الزامی را اجرایی نکنیم.
دکتر احمدوند اظهار کرد:ما حدود ۴هزار دانشجوی ساکن خوابگاه در دانشگاه علامه طباطبائی داریم، واقعیت این است که تجمع این تعداد از دانشجویان در محیط خوابگاهی میتواند خطرناک باشد چرا که بسیاری از این دانشجویان از نقاط قرمز ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در محیط خوابگاه حاضر میشوند اگر یکی از آنها به ویروس مبتلا باشد ممکن است کل خوابگاه با این موضوع درگیر شوند به همین جهت ترجیح ما این است که امتحانات را مجازی برگزار کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی از آغاز آموزش استادان دانشگاه با سامانه «آزمونساز» خبر داد و گفت: ما در سامانه مجازی بخشی با عنوان «آزمونساز» داریم و برای اساتید دوره های مجازی آموزشی را برگزار می کنیم تا نحوه کار با سامانه را یاد بگیرند و تا حدود سه هفته آینده بتوانیم آزمون های خود را به این شکل برگزار کنیم.
وی تاکید کرد: در سامانه «آزمونساز» اساتید با چگونگی طراحی سئوال، چکونگی استفاده، زماندهی و غیره را به آنها آموزش می دهیم در حال حاضر درصدی از اساتید کار با سامانه را می دانند و برای سایر اساتید نیز کلاس های آموزشی برگزار کردهایم.
نظر شما :