امضاء تفاهم نامۀ همکاری‌ «دانشگاه علامه طباطبائی» و « دانشگاه علوم پزشکی ایران»

تفاهم نامۀ همکاری میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور رؤسای محترم دو دانشگاه جناب آقایان دکتر سلیمی و دکتر کوهپایه زاده و جناب آقای دکتر احمدوند معاون محترم آموزشی دانشگاه امضا شد.
امضاء تفاهم نامۀ همکاری‌ «دانشگاه علامه طباطبائی» و « دانشگاه علوم پزشکی ایران»

تفاهم نامۀ همکاری میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور رؤسای محترم دو دانشگاه   جناب آقایان دکتر سلیمی و دکتر کوهپایه زاده وجناب آقای دکتر احمدوند معاون محترم آموزشی دانشگاه، نمایندگان منتخب دانشگاه جناب آقایان دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون محترم پژوهشی، دکتر طاهری مدیر محترم برنامه‌ریزی آموزشی، نظارت و سنجش، دکتر غیاثی مدیر محترم تحصیلات تکمیلی، دکتر رضائی تبار مدیر محترم آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت افزایی و دکتر میرواحدی رئیس محترم مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه و هم‌چنین نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران جناب آقایان دکتر صراف زاده  مدیر محترم تحصیلات تکمیلی، دکتر متولیان معاون محترم پژوهشی و دکتر عیسوی مسؤول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری آن دانشگاه روز یکشنبه مورخ 20/7/99 امضاء شد.

جناب آقای دکتر سلیمی رئیس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از این تعامل اظهار داشتند علوم مختلف در کنار هم می توانند به سمت تعالی پیش روند.هم چنین ایشان بیان نمودند زمینه‌های متفاوت بین رشته‌ای برای توسعۀ همکاری مشترک وجود دارد. لذا ما نیازمند مطالعات سایر دانشگاه‌ها به ویژه حوزه پزشکی هستیم.

دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی سرآمد دانشگاه‌ها در حوزه علوم انسانی است، اظهار امیدواری کردند هر چه سریعتر بستر همکاری هر دو دانشگاه فراهم تا در جهت اعتلای کشور گام های موثری برداشته شود.

از اهداف مهم این تفاهم‌نامهتوافق‌های اولویت دار در بخش آموزش به شرح ذیل می‌باشد:

1. طراحی، برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری دورۀ آموزشی مشترک در رشته‌های فلسفه پزشکی، حقوق و اقتصاد درمان با رعایت قوانین و مقررات وزارت‌خانه‌های ذی‌ربط
  2. همکاری در ارائۀ آموزش‌های حضوری و غیرحضوری (مجازی) به‌صورت دوره‌های کوتاه مدت و یا بلندمدت در چارچوب حوزه‌های آموزشی ممکن و مورد نیاز
  3. همکاری در اجرای کارگاه آموزشی مدرسه علوم شناختی به صورت مشترک یا چرخشی بر اساس توافق طرفین
  4. مشارکت در برگزاری دوره‌های DBA، MBA(حوزه‌های مشترک پزشکی، علوم انسانی و اجتماعی)،MPH(با گرایش مدیریت)، دورۀ بین‌رشته‌ای نظیر اخلاق پرستاری و سایر موارد مشابه در چارچوب حوزه‌های تخصصی دانشگاه
  5. برنامه‌ریزی برای برگزاری دورۀ مشترک آموزشی گردشگری سلامت(Health Tourism)، زبان‌شناسی کاربردی، حقوق در توان‌بخشی، اقتصاد توان‌بخشی، بیمه در توان‌بخشی، سیاست‌گذاری عمومی و فلسفه و نظریه‌پردازی در مقطع تحصیلات تکمیلی؛
  6. همکاری دو دانشگاه در اجرای دروس کارورزی در رشته‌های روان‌شناسی بالینی، مشاوره و مددکاری و سایر رشته‌های مشابه
  7. طراحی و راه‌اندازی و اجرای الگوی بومی دانشگاه سومین نسل سنی (دانشگاه سالمندی)