نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۵ کد : ۲۲۹۳۲ اخبار آموزشی اطلاعیه‌های مهم آموزشی
اطلاعیه و شیوه‌نامه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی دوره‌های روزانه و نوبت دوم(شبانه) سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد.

معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی اطلاعیه و شیوه‌نامه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی دوره‌های روزانه و نوبت دوم(شبانه) سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علامه‌طباطبائی را منتشر کرد.
در این اطلاعیه آمده است: ضمن عرض تبریک، خیرمقدم و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال تحصیلی 1403-1402، فرایند ثبت‌نام در دو مرحله؛ ثبت نام الکترونیکی و ارائه اصل مدارک به‌صورت حضوری انجام می‌شود. لازم است پذیرفته‌شدگان قبل از انجام فرایند ثبت‌نام، موارد مندرج در شیوه‌نامه را به دقت مطالعه کنند.
ثبت نام الکترونیکی از ساعت 13 ظهر روز دوشنبه 17 مهرماه 1402 تا ساعت 24 روز چهارشنبه 19 مهرماه 1402 انجام می‌شود و لازم است همه پذیرفته‌شدگان از طریق سامانه آموزشی گلستان به نشانی https://ems.atu.ac.ir  نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

شیوه‌نامه ثبت نام سال 1402
برنامه زمان‌بندی مراجعه حضوری سال 1402
راهنمای فرایند ثبت نام
اطلاعات و آدرس و شماره تماس دانشکده‌ها