روابط‌عمومی معاونت آموزشی منتشر کرد؛

یازدهمین شماره از رادیو آموزش

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۱ کد : ۲۵۹۶۳ اخبار آموزشی
رادیو آموزش با هدف پوشش اخبار و رویداد‌های آموزشی و اطلاع رسانی‌های مرتبط و پاسخ‌دهی به سئوالات دانشجویان در حوزه معاونت آموزشی فعالیت خود را آغاز کرده است.
یازدهمین شماره از رادیو آموزش

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، یازدهمین شماره از رادیو آموزش با هدف اطلاع رسانی اخبار و رویدادهای معاونت آموزشی و انتقال صدای دانشجویان به مسئولین دانشگاه منتشر شد.

در این شماره ابتدا مروری بر اخبار و رویداد های اخیر خواهیم داشت و شنونده مصاحبه اختصاصی با دکتر روح‌الله حاج زرگرباشی، مدیر تحصیلات تکمیلی هستیم تا بیشتر با روند مصاحبه آزمون دکتر در دانشگاه علامه طباطبائی آشنا شویم. در بخش بعدی به میان دانشجویان رفته‌ایم و گفت‌وگو صمیمی با موضوع چگونه استفاده کردن از زمان فرجه‌ها و آماده شدن برای امتحان ها داشتیم و در پایان نیز شنونده گفت‌گو با دکتر محمدحسین فیروزی، مدیر فضای مجازی صداوسیما و مدرس دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی، درباره مهارت‌های مورد نیاز دانشجویان ارتباطات هستیم.

کلید واژه ها: رادیو آموزش معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی